Megint aktív hétvége lesz: Nyerj 2 jegyet a 2020-as Utazás kiállításra


Már alig várom az idei Utazás kiállítást, ami február 27-e és március 1-e között kerül megrendezésre a Budapest Boat Show-val együtt a Hungexpo területén. Tavaly voltam először az eseményen, és nagyon jól éreztem magam. Különösen azért, mert volt szerencsém találkozni és beszélgetni pár olvasómmal. Ezúton is köszönöm nektek, hogy odajöttetek hozzám.

Idén is meg fogtok találni a helyszínen:

Február 28-án pénteken, az üzleti Blogger Corner területén leszek. Ha szeretnél velem hirdetni vagy együttműködni, akkor keress meg, beszélgessünk!

Március 1-én vasárnap 13:30 és 14:20 között a nagyközönség számára is nyitott Blogger találkozó keretében a török ünnepekről tartok előadást. Megtudhatod, hogy miért érdemes a ramadán és az áldozati ünnep alatt utazni, és hogy mire kell  ilyenkor odafigyelni.

Az Utazás kiállítás keretében megrendezésre kerülő 10. Járatlan Utakon Fesztiválon két kerekasztal beszélgetést is moderálok. Az egyik a közel-keleti és Magreb régóban lévő iszlám országokról fog szólni, a másik pedig a külföldön élésről, a hazaköltözésről és a kultúrsokkról, ami ezekkel jár(hat).

Ha szeretnél belépőjegyet nyerni a kiállításra, kövesd a blogom facebook oldalát és vegyél részt az ott megrendezésre kerülő nyereményjátékban:

5 napon át fel fogok tenni egy-egy kérdést, és két-két jegyet fogok ajándékozni az elsőként helyesen válaszolóknak. Ha a nyertes nem tart igényt a jegyekre, akkor a második helyesen választ adót fogom megkeresni – és így tovább. Duplázni nem lehet, egy ember maximum két jegyet tud majd szerezni.
A jegyek egyszeri belépést biztosítanak, és a helyszínen lehet majd őket átvenni.

Legyetek résen!
A kérdéseket az alábbi napokban ás időpontokban fogom közzé tenni:
február 19-én, szerdán 12 órakor
február 20-án, csütörtökön 14 órakor
február 21-én, pénteken 16 órakor
február 22-én, szombaton 18 órakor
február 23-án, vasárnap 20 órakor

Tipp:
Ha tudod a választ az adott kérdésre, de nincs lehetőséged részt venni a kiállításon, oszd meg a bejegyzést az ismerőseid között és súgj nekik. A jegyek nem ruházhatóak át, tehát annak a neve kerül leadásra, aki válaszol.

Játékra fel!
https://www.facebook.com/nagyutazas.online/

Utazas2020_logoblokk_hu_uj

szponzorált tartalom

Szerinted? Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s