Csak egy kattintás: Képes törökországi körutazás Volkan Andaç jóvoltából


Nem tudom, hogy ti hogy lesztek vele, de nekem első pillantásra szimpatikusak voltak Volkan Andaç fotói. Nemcsak azért, mert a népszerű turista központoktól az eldugott keleti falvakig Törökország legkülönbözőbb helyeire elkalauzolják a nézelődőt, hanem mert még a klasszikus fénykép-témákat is képes egy más szemszögből bemutatni.

Isztambul

İstanbul, Galata

İstanbul

Ankara

Ankara kalesi

Ankara, Anıtkabir

Tuz gölü

Tuz gölü

Egy Törökországot bemutatni kívánó összeállításnak természetesen szerves részét kell, hogy képezzék a kisebb-nagyobb tengerparti településeken készült, rendkívül hangulatos képek.

Alaçatı

Török tengerpart: Alaçatı

Török tengerpart: Alaçatı

Török tengerpart: Alaçatı

Török tengerpart: Alaçatı

Sinop, Erfelek vízesés

Erfelek

Side

Side

Fethiye

Fethiye

Fethiye

Fethiye

Bodrum

Bodrum

A kaputaşi és az izmiri TCMB strand

Kaputaş plaji

Antalya

Antalya

Ha esetleg már unjátok az utazási prospektusok által bemutatott országimázst, a 4-5 csillagos szállodákkal megtűzdelt török riviérát, és inkább a vadregényes keleti részek iránt érdeklődtök, akkor a következő képeket biztos fogjátok tudni értékelni. Az ország ezen része egyébként mind gazdaságilag, mind kulturálisan nagyban különbözik a nyugatabbra tapasztaltaktól, viszont legalább ugyanannyira szép és érdekes. Nem hiszitek el? Hát járjatok utána!

Hasankeyf

Hasankeyf

Hasankeyf

Mardin

Mardin

Antakya

Hatay, Antakya

Antakya

Şanlıurfa

Şanlıurfa

Kars

Kars

Remélem, nektek is tetszettek a képek. Ha esetleg jártatok már az itt felsorolt helyek valamelyikén, szívesen várom az élménybeszámolókat és a fotókat, akár e-mailben is. A címemet megtaláljátok az oldalsávon. További szép vasárnapot mindenkinek!

Szerinted? Szólj hozzá Te is!