Ha segíteni akarsz a törökországi földrengés áldozatain


VanA  Magyar Vöröskereszt szerepét itt a Török Vörös Félhold nevű szervezet tölti be. Ha te is segíteni szeretnél a 2011. október végén, Kelet-Törökországban történt földrengés áldozatain, akkor a Vörös Félhold honlapjának jobb alsó sarkában megtalálod a linket, ami banki és internetes pénzátutaláshoz szükséges adatokra mutat.

Érdemes felvenni a kapcsolatot az itteni nagykövetségekkel, mert hozzájuk elvileg a belföldi postaköltségeknek megfelelően lehet csomagokat küldeni. Ők aztán ezt ingyen tovább tudják küldeni az itteni posta vagy csomagküldő (kargo) szolgálatokon keresztül.

Segíts a törökországi földrengés áldozatain

Ha segíteni akarsz a törökországi földrengés áldozatain” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Minket nagyon meghatott, hogy itt az emberek mennyire segitökészek… Mi mar “adakoztunk” egy kicsit. Bar én a pénzküldésnek nem vagyok a hive. Valoszinü a magyarorszagi tapasztalatok miatt, hogy nem mindig jut el a pénz az illetékeshez. Ezért ruhakat küldtünk. Mert arra is nagy szükség van…

    Parom elment a postara, hogy feladja a csomagot. (İngyenesen lehet feladni). Csak a nevét és a telefonszamat kellett rairni, nameg, hogy Van-ba küldi, mast nem kértek, és küldve is van a csomag.
    Remélem mar meg is kaptak a földrengés karosultjai…

Szerinted? Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s